0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Toimitustavat


Käytämme lähetysten toimittamiseen pääsääntöisesti Suomen Postia. Tuotteet pyritään lähettämään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.


Toimituskulut


Toimituskulut ovat 9,90 € - 15,90 € riippuen toimitustavasta.(Yli 450 € tilaukset rahtivapaasti)


Myyntialue

 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.


Toimitusaika

 
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.Pidätämme itsellämme oikeuden hinnanmuutoksiin.  
Jos tuote on loppuunmyyty tai poistunut valikoimastamme, pidätämme itsellämme oikeuden olla toimittamatta tuotetta. Jos tuote on maksettu etukäteen, palautamme maksun.


Tuotteen palautus

 

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteella on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta: info@voiteluainekauppa.com, tai puhelimella numerosta 050 4544 331. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Palautusta ei saa tehdä postiennakolla. Emme lunasta postiennakkopalautuksia.
 - Mahdolliset maksut palautetaan 31 pv sisällä asiakkaan tilille.
 - Palautukseen on ehdottomasti liitettävä kopio maksusta.
 - Palautettava tuote pitää pakata samalla tavalla kuin tullessa. Veloitamme tuotteen täyden hinnan palautuksen aikana rikkoontuneesta tuotteesta.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

 
Valitettavasti Posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus kuljettajalle ja postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.


Yhteystiedot


Kaikissa tilauksiin/palautuksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@voiteluainekauppa.com,
- Puhelimella numerosta 050 4544 331

- Henkilökuntamme yhteystiedot löydät osoitteesta www.voiteluainekauppa.com