0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

ENI I-SIGMA TOP MS 5W-30

0,00 €
Saatavilla
Hinta sisältää arvonlisäveron 24%
  • pakkauskoko
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

ENI I-SIGMA TOP MS 5W-30

Täyssynteettinen, erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy raskaaseen käyttöön

Tuotekuvaus

ENI I-SIGMA TOP MS 5W-30 on täyssynteettinen, erittäin suorituskykyinen dieselmoottoriöljy, jossa yhdistyy nykyaikaisten vähäpäästöisten ajoneuvojen moottoreiden suojaus ja parempi polttoainetalous ja muut kestävää kehitystä koskevat edut, kuten moottorin kestävyys, pakokaasujärjestelmien suojaus ja pidennetyt öljynvaihtovälit.

ENI I-SIGMA TOP MS 5W-30 käyttää uusinta teknologiaa takaamaan erinomaisen suorituskyvyn. Se soveltuu erinomaisesti lukuisiin erilaisiin dieselmoottorilla varustettuihin ammattiajoneuvoihin sekä maanteillä että työmailla esimerkiksi kuljetuksessa, kaivosteollisuudessa, louhinnassa, rakennusteollisuudessa ja maataloudessa. ENI I-SIGMA TOP MS 5W-30 täyttää tai ylittää erittäin monet teollisuuden ja valmistajien asettamat spesifikaatiot eri puolella maailmaa.

 

Edut ja ominaisuudet

Tehokkaat, vähäpäästöiset moottorit vaativat moottoriöljyiltä yhä enemmän. Tiiviimmiksi suunnitellut moottorit pienentävät öljynkulutusta, mikä johtaa vähempään uuden öljyn ja korvaavien lisäaineiden lisäykseen. Välijäähdyttimet ja turboahtimet lisäävät voiteluaineen lämpökuormaa. Korkeampi polttoaineenruiskutuksen ja sylinterin paine ja myöhäisempi ajoitus parantavat palamistulosta mutta lisäävät samalla moottorin lämpötilaa, öljyn haihtumista ja noen kertymistä öljyyn. ENI I-SIGMA TOP MS 5W-30:n edistynyt teknologia takaa erinomaisen suorituskyvyn näissä vaativissa olosuhteissa ja suojaa pakokaasujärjestelmiä.


Suositukset & Hyväksynnät:

API CJ-4/SN 

ACEA E6, E7, E9 

MB Approval 228.51 

MB 228.31 

MAN M3677 

MAN M3477, M3271-1 

MTU Type 3.1 

VOLVO VDS-4 

Cat ECF-3 

Renault RXD, RLD-3, RLD-2, RGD 

JASO DH-2 

Deutz DQC IV-10 LA

Mack EO-O PP, EO-N, EO-M Plus   • Valmistaja: ENI